2bloom1
2bloom2
2bloom3
2bloom4

Bio 2 Bloom

Bio 2 Bloom është një pleh për bimë me cilësi të lartë që përmban të gjitha lëndët ushqyese makro dhe mikro të nevojshme për lulëzimin e plotë më të mirë në çdo mjedis.

Benefits

– Përmirëson dukshëm gjendjen e majës së bimës.

– Kalium i mjaftueshëm për të lejuar që maja të arrijë rritjen e plotë të saj.

– Fosfor i mjaftueshëm për rritjen e vazhdueshme të rrënjëve.

– Magnez i mjaftueshëm për klorofilin dhe sintezën më të mirë të proteinës.

– Është përshtatur për një lulëzim më të mirë të vrullshëm.

– Produkti përmban vetëm lëndët e para më të pastra Nuk ka datë skadimi.

Use

Nga java e 3-të ose e 4-t e lulëzimit, në varësi të madhësisë së majës, hidhni doza që rriten gradualisht deri në fund. Në javën e fundit, shpëlajeni sipas nevojës. Nëse dheu është i pasur në lëndë ushqyese, hidheni këtë përzierje 1 deri në 3 herë në javë. Hidheni çdo ditë nëse dheu është i varfër në lëndë ushqyese ose nëse përdorni metoda hidroponike të rritjes. Ujisni çdo ditë sipas nevojës. Kujdes të mos hidhni një dozë të tepërt. Ruajeni në një vend të errët dhe pa ngrica. Në rast të kontaktit me syrin, shpëlajini sytë menjëherë me ujë. Mbajeni larg fëmijëve. Calgel është një pleh për bimë me cilësi të lartë që përmban të gjitha lëndët ushqyese makro dhe mikro

Contact usSee our calculator